Categorie
PROJECTS

‘Ibiza calling!’ Voor hun buitenverblijf was dit de sfeer waar de opdrachtgevers naar op zoek waren. Hout, wit, stuc, grassen, zwarte accenten, tuin met weinig onderhoud. ‘Een ruimte waar we samen kunnen eten, loungen en televisie kijken. We hebben vanuit de woonkamer een hele lange zichtlijn naar de tuin en vinden het fijn om tegen – iets moois – aan te kijken. Naast loungen willen we ook bergruimte voor bijvoorbeeld onze tuingereedschap’.

 

Aan de linkerzijde is de berging gesitueerd. Er ontstaat een strak, rustig beeld door de deur op te nemen in de verticale gevelbekleding. Aan de rechterzijde bevindt zich het loungegedeelte, een draaifauteuil en de eettafel. Een op maat ontworpen voorzetwand is ook hier bekleed met verticale planken. Aan weerszijden bieden de open vakken ruimte aan wijnflessen en boeken. Door de op een zwenkarm te bevestigen kun je vanuit het zit- en eetgedeelte tv kijken.

 

In dit ontwerp staat flexibiliteit centraal. Door de verschillende zitjes in het verblijf alsook in de tuin is er voor familie & vrienden altijd een fijn plekje te vinden. Schuif de puien open, wijntje erbij, kaasplankje, avondzon and say hello to long summer nights.

 

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share