Samenwerken?

 

Wil je graag een onderscheidend interieur en met mij als jouw sparringpartner aan de slag? Erg leuk!

 

Ik help jou zelfverzekerd keuzes maken met een warm, persoonlijk en creatief ontwerp als eindresultaat.

 

Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier en zet de stap naar een uniek voor jou ontworpen interieur. Op werkdagen reageer ik binnen 24-uur.

 

Heb je andere vragen aan mij of mis je informatie op mijn website? Ook dan ben je van harte welkom om te connecten. 

Review 

  C. Troost

‘ik heb het werken met Djaranda als heel bijzonder ervaren. Zij heeft mijn woonwensen, met een zonnige, zee-stranduitstraling weten te vertalen in een sfeervolle nieuwe benedenverdieping. Alles mooi op elkaar afgestemd en weloverwogen bij elkaar gezocht. Djaranda werkt zeer zorgvuldig en was bij de verbouwing steeds op cruciale momenten aanwezig. Ze heeft de kleurkeuzes nauwgezet bewaakt om tot een uitgebalanceerd eindresultaat te komen. Is creatief in oplossingen voor onverwachte obstakels. Er was steeds een goeie dialoog en ik ben uitgedaagd om anders te kijken en in te richten. Ik ben nog elke dag blij met het resultaat.

  J. Spaan

‘Djaranda heeft ons enorm goed geholpen om van ons huis een mooi plekje te maken. Ze nam de tijd om uit te vinden wat wij belangrijk vinden in een huis. Ze luisterde goed naar onze wensen en heeft ons geholpen om zelf aan de slag te gaan. Door haar plan en tekeningen wisten we precies waar we naar op zoek gingen’.

Contact

    info@djaranda.nl | Dalem 5, 5527 JE  HAPERT | +31 6 348 75 117 | KvK 69574766 | BTW NL002290805B81

    instagram default popup image round
    Follow Me
    502k 100k 3 month ago
    Share