Algemeen

 

Één voor allen, dat principe kennen wij niet! Jouw smaak is immers niet gelijk aan dat van jouw familie, beste vrienden, je buren en vast niet identiek aan dat van jouw klantenkring. Gelukkig maar want stel je eens voor wanneer alles om je heen identiek zou zijn…

Meer weten over onze werkwijze?

Lees hieronder per onderdeel hoe wij je kunnen helpen kiezen.

KLEURADVIES (INVENTARISATIE, KLEURPLAN).

More information soon about:

ONTWERP (NIEUWE INDELING, BADKAMER, KEUKEN, MEUBEL OP MAAT).

LICHTADVIES (TECHNISCH ONTWERP, ARMATURENPLAN).

AKOESTIEK (ADVIESRAPPORT, OP MAAT OPLOSSINGEN).

MEUBELPLAN (INDELING INRICHTINGSELEMENTEN, SHOPPINGLIST).

BEPLANTINGSADVIES (INDELING BEPLANTING, SHOPPINGLIST).

KLEUR INVENTARISATIE.

Uitnodigend, ruimtelijk, behaaglijk of juist kil. Het gevoel dat je ervaart wanneer je een ruimte binnenstapt. Bij deze totaalbeleving spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Één daarvan is kleur. Door kleurtoepassing kun je namelijk een compleet andere dimensie aan een ruimte meegeven. Welk eindresultaat heb jij voor ogen? Samen met jou bepalen we de basis waar het kleurenpallet aan moet voldoen. We kijken daarbij naar factoren zoals de gewenste sfeer, de functie van de ruimte, lichtinval, de architectuur van het gebouw, de reeds toegepaste materialen et cetera. Nadat wij samen de eerste inventarisatie hebben afgerond gaat ons onderzoek verder.

KLEUR ONDERZOEK.

Wij onderzoeken kleur aan de hand van het Color Navigator System uit Antwerpen. Een systeem dat uit 10.000 kleuren bestaat; elk met een uniek paspoort gebaseerd op het DNA van een kleur en de wetenschappelijke onderbouwing hoe onze ogen en hersenen kleur ervaren.

Het Color Research Center doet sinds 1995 onderzoek naar de werking van kleur. Door de juiste toepassing van kleur in een ruimte kunnen wij invloed uitoefenen op ons dagelijks leven, manier van denken en prestatievermogen. Niet één voor allen maar een advies toegespitst op jouw perceptie van kleur of dat van jouw doelgroep.

Het systeem stelt ons namelijk in staat om aan de hand van type consument, de persoonlijke stijl, culturele en geografische ligging een duidelijk kleurenprofiel op te stellen. En zijn twijfels over de juiste kleurkeuze passé.

Wondering about your colour story? 

Let’s have a look from another point of view.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share