Algemeen

 

Één voor allen, dat principe kennen wij niet! Jouw smaak is immers niet gelijk aan dat van jouw familie, beste vrienden, je buren en vast niet identiek aan dat van jouw klantenkring. Gelukkig maar want stel je eens voor wanneer alles om je heen identiek zou zijn…

Meer weten over mijn werkwijze?

Lees hieronder per onderdeel hoe wij je kunnen helpen kiezen.

KLEUR

INVENTARISATIE.

Uitnodigend, ruimtelijk, behaaglijk of juist kil. Het gevoel dat je ervaart wanneer je een ruimte binnenstapt. Bij deze totaalbeleving spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Één daarvan is kleur. Door kleurtoepassing kun je namelijk een compleet andere dimensie aan een ruimte meegeven. Welk eindresultaat heb jij voor ogen? Samen met jou bepalen we de basis waar het kleurenpallet aan moet voldoen. We kijken daarbij naar factoren zoals de gewenste sfeer, de functie van de ruimte, lichtinval, de architectuur van het gebouw, de reeds toegepaste materialen et cetera. Nadat wij samen de eerste inventarisatie hebben afgerond gaat ons onderzoek verder.

ONDERZOEK.

Wij onderzoeken kleur aan de hand van het Color Navigator System uit Antwerpen. Een systeem dat uit 10.000 kleuren bestaat; elk met een uniek paspoort gebaseerd op het DNA van een kleur en de wetenschappelijke onderbouwing hoe onze ogen en hersenen kleur ervaren.

Het Color Research Center doet sinds 1995 onderzoek naar de werking van kleur. Door de juiste toepassing van kleur in een ruimte kunnen wij invloed uitoefenen op ons dagelijks leven, manier van denken en prestatievermogen. Niet één voor allen maar een advies toegespitst op jouw perceptie van kleur of dat van jouw doelgroep.

Het systeem stelt ons namelijk in staat om aan de hand van type consument, de persoonlijke stijl, culturele en geografische ligging een duidelijk kleurenprofiel op te stellen. En zijn twijfels over de juiste kleurkeuze passé.

Wondering about your colour story? 

Let’s have a look from another point of view.

 

ONTWERP (NIEUWE INDELING VOOR BADKAMER, KEUKEN, MEUBEL OP MAAT).

Het is verrassend om te zien hoeveel verschillende opstellingen er binnen dezelfde vierkante meters mogelijk zijn. En aangezien vierkante meters in onze woningen vaak schaars zijn, is het de moeite waard om elke vierkante meter zo optimaal mogelijk te benutten. Met een creatieve kijk en jouw woonwensen voor ogen, gaan wij aan de slag om de meeste ideale opstelling te realiseren. Aan de hand van 2D en 3D visualisaties maken wij vervolgens inzichtelijk hoe de toekomstige ruimte eruit komt te zien. 

 

LICHT (LICHTPUNTEN, TECHNISCH ONTWERP, ARMARTURENPLAN)

In een helder en bondig advies geven wij op de plattegrond de lichtpunten aan. Dit doen wij door voorafgaand samen een uitgebreide inventarisatie te maken van de ruimte en de wensen. Welke functies vinden er plaats en hoe wordt de ruimte ingedeeld en ingericht.  

Meer uitgebreid advies nodig? In een technisch ontwerp berekenen wij de hoeveelheid licht dat noodzakelijk is om daadwerkelijk invulling te geven aan de functies van de ruimte. Wij maken een vlekkenplan en stellen een renvooi samen. Ook een schakelplan wordt besproken en uitgewerkt tot een compleet verlichtingsplan.

Nadat duidelijk is welke type verlichting toegepast gaat worden, stellen wij desgewenst aanvullend een shoppinglist samen. Een overzicht van de modellen die het beste tot hun recht komen en passen in het totaal concept van het interieurplan. 

 

MEUBELPLAN (INDELING INRICHTINGSELEMENTEN, SHOPPINGLIST).

Het mooiste resultaat bereik je als alle onderdelen bij elkaar opgeteld het juiste gevoel weergeven. Het gevoel dat alles klopt. Niet een showroom aan meubelen in huis waarbij je het persoonlijke karakter mist. Het mooiste resultaat bereik je als je de combinatie van stijlen op de juiste manier bij elkaar brengt. Onze passie is om hierin de juiste balans te vinden. De shoppinglist maakt de zoektocht naar de soort geadviseerde meubelen een stuk eenvoudiger maakt. 

 

BEPLANTINGSADVIES (INDELING BEPLANTING, SHOPPINGLIST).

Groen brengt leven in de brouwerij. En dan bij voorkeur levend groen. Maar welke plant past er in de ruimte? En hoe groen zijn je vingers? Samen bekijken we welke sfeer je wilt neerzetten en welke planten daarbij het beste tot hun recht komen.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share