ALGEMEEN. 

KLEURADVIES (INVENTARISATIE, KLEURPLAN).

More information soon about:

ONTWERP (NIEUWE INDELING, BADKAMER, KEUKEN, MEUBEL OP MAAT).

LICHTADVIES (TECHNISCH ONTWERP, ARMATURENPLAN).

AKOESTIEK (ADVIESRAPPORT, OP MAAT OPLOSSINGEN).

MEUBELPLAN (INDELING INRICHTINGSELEMENTEN, SHOPPINLIST).

 

 

 

KLEUR INVENTARISATIE.

Uitnodigend, ruimtelijk, behaaglijk of juist kil. Het gevoel dat je ervaart wanneer je een ruimte binnenstapt. Bij deze totaalbeleving spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Een daarvan is kleur. Door kleurtoepassing kun je namelijk een compleet andere dimensie aan een ruimte meegeven. Welk eindresultaat heb jij voor ogen? Samen met jou bepalen we de basis waar het kleurenpallet aan moet voldoen. We kijken daarbij naar factoren zoals de gewenste sfeer, de functie van de ruimte, lichtinval, de architectuur van het gebouw, de reeds toegepaste materialen et. cetera. Nadat wij samen de eerste inventarisatie hebben afgerond gaat ons onderzoek verder.

KLEUR ONDERZOEK.

Wij onderzoeken kleur aan de hand van het Color Navigator System uit Antwerpen. Een systeem dat uit 10.000 kleuren bestaat; elk met een uniek paspoort gebaseerd op het DNA van een kleur en de wetenschappelijke onderbouwing hoe onze ogen en hersenen kleur ervaren.

 

Het Color Research Center doet sinds 1995 onderzoek naar de werking van kleur. Door de juiste toepassing van kleur in een ruimte kunnen wij invloed uitoefenen op ons dagelijks leven, manier van denken en prestatievermogen. Niet een voor allen maar een advies toegespitst op jouw perceptie van kleur of dat van jouw doelgroep.

 

Het systeem stelt ons namelijk in staat om aan de hand van type consument, de persoonlijke stijl, culturele en geografische ligging een duidelijk kleurenprofiel op te stellen. En zijn twijfels over de juiste kleurkeuze passé.

 

 

 

 

Wandering about your colour story? 

Let’s have a look from another point of view.