Share your story
Ik help jou bij het creëren van eerlijke, authentieke interieurs die uniek zijn aan jou en jouw verhaal. Voor thuis en in je bedrijf. Zodat er ruimtes ontstaan waar je kunt ontspannen en genieten en waar werken plezier geeft en energie om te presteren.

About Djaranda interiors

 

Djaranda is een interieurontwerper met een groot inlevingsvermogen die haar opdrachtgever graag meeneemt in het ontwerpproces.

 

Wat haar onderscheidt van andere ontwerpers, is dat ze niet puur gericht is op mooie esthetiek – in plaats daarvan zit haar benadering ergens tussen coach, architect en stylist. Ze richt zich hierbij op de behoefte van haar klant en beantwoordt vragen met creatieve en praktische oplossingen.

 

Haar klanten staan bij haar op nummer één en haar grootste vaardigheid ligt in het feilloos aanvoelen wat ze precies nodig hebben, zelfs als ze er zelf nog niet bij stilstaan – en daardoor scoort ze hoog op klanttevredenheid.

 

Oprecht geïnteresseerd staat centraal. Opdrachtgevers voelen zich gezien, gehoord en begrepen. Haar warme en vriendelijke persoonlijkheid in combinatie met haar vaardigheden, ervaring en sterk gebouwde werkprocessen zorgen ervoor dat ze volledig vertrouwen hebben in Djaranda om het project van begin tot eind te begeleiden. Haar reviews beschrijven ‘een plezierig en inspirerend proces’.

 

Een belangrijk onderdeel van het proces van Djaranda is de diepe duik in de psyche van haar cliënt; ontdekken wat hen drijft, evenals hun unieke verhaal – hun verleden, heden en hun dromen voor de toekomst.

 

Ze is trots op haar vermogen om langdurige klantrelaties op te bouwen – haar brede levenservaring zorgt er bovendien voor dat ze volledig is toegerust om goed te reageren op de verschillende levensfasen waar haar klanten mee te maken krijgen, vooral vanaf hun 40ste. En hoe ze daar het verschil mee maakt met betrekking tot ‘aangenaam verblijven’.

 

Het creëren van maatwerk oplossingen is voor Djaranda een belangrijk onderdeel van elk project- een uitdaging die ze graag aangaat. Bij elke unieke ruimte heb je te maken met de behoefte van de individuele bewoner of gebruiker en daarom vereist elk project een op maat gemaakte oplossing.

 

Daar ligt haar passie; niet kopiëren en plakken, in plaats daarvan creëert ze graag iets echt unieks.

 

Creating honest authentic interiors

unique to you and your story.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share