Categorie
PROJECTS

Dit woonhuis werd onlangs volledig gestript. Eenheid, rust, licht & een ruimtelijk gevoel maar wel met een gezellig warme uitstraling is waar deze bewoners naar op zoek zijn. 

De heer des huizes – een professionele – hobby kok, is op zoek naar een keuken waar hij naar hartenlust nieuwe gerechten kan uitproberen. Reden dat deze keuken dan ook het paradepaardje van de verbouwing moet worden.

Voor licht en een ruimtelijk gevoel is in de keuken een schuifpui aangebracht en de begane grond voorzien van een whitewash eiken vloer.

Toepassing van kleur is welkom met een voorkeur voor ingetogen en vergrijsd. In de masterbedroom is zelfs gekozen om alle wanden van dezelfde kleur te voorzien. Zoals de eigenaresse vertelt: ‘ik hou van rust maar ook van het grote gebaar’. 

In de woonkamer wisselen de kleur blauw en vergrijsd wit elkaar af. Voor geborgenheid is in het leefgedeelte gekozen voor donkere jaloezieën. Deze ruimte biedt het gezin een omarmend gevoel. De lange wand tussen de woonkamer en eetgedeelte wordt onderbroken met een subtiel raamwerk voor het plaatsen van foto’s en kleine kunstobjecten.

Op enkele finishing touches na en in afwachting van de nieuwe meubelen, is de woning gereed.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share