Categorie
PROJECTS

Dit woonhuis in Geldrop werd onlangs volledig gestript. Eenheid, rust en een gezellig warm thuis is de uitstraling waar zij naar op zoek zijn.

De heer des huizes, een – professionele – hobby kok heeft één grote wens namelijk een fijne keuken waar hij naar hartenlust nieuwe gerechten kan uitproberen. Reden dat deze keuken dan ook het paradepaardje van de verbouwing moet worden.

Ook licht en een ruimtelijk gevoel is een grote wens. In de toekomstige keuken is inmiddels een zo groot mogelijke schuifpui aangebracht. Daarnaast zal een lichte vloer verdere invulling geven aan deze wens.

Kleur op de wanden wordt door de bewoners niet geschuwd. In de masterbedroom is zelfs gekozen om alle wanden van dezelfde kleur te voorzien in plaats van alleen een accentmuur. Zoals de eigenaresse vertelt: ‘ik hou van rust maar ook van het grote gebaar’. De voorkeur gaat uit naar kleuren met een vergrijsde ondertoon.

Momenteel wordt er op alle fronten hard gewerkt. Naar verwachting zal dit gezin de feestdagen in hun nieuwe thuis doorbrengen. We’ll keep you posted!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share