Telling your story.

Mijn missie is om mensen te helpen een ruimte te creëren die bij hen past en waar zij hun eigen verhaal in herkennen. Waar ze kunnen ontspannen en genieten en waar werken plezier geeft en energie om te presteren.

Samen sterk.

Naast je staan en luisteren, meedenken en inzichtelijk maken, op zoek gaan en helpen kiezen is wat je van mijn adviezen kan verwachten.

 

Starten vanuit de basis en gaan voor het hoogst haalbare. 

Een duidelijke routing, creatieve oplossingen, functionele toepassingen en zorgvuldig uitgekozen materialen geven vorm aan mijn ontwerpen.

 

I don’t fit in a box, do you?

Humor, passend kleurgebruik, niet vanzelfsprekend, mix & match van stijlen, oud & nieuw combineren, niet het standaard zijn de kenmerken van de inrichtingselementen die ik toepas.

 

 

 

 

Sharing my story.

 

Erfgoed

Als ontwerper streef ik ernaar om ruimtes vorm te geven die ik beschouw als reflectie van jouw smaak en interesses. Mijn keuzes zijn veelal instinctief. Vanuit jouw verhaal ga ik op zoek naar de vonk die het project gaat aandrijven. Het uitgangspunt kan een opmerkelijk meubelstuk zijn, een kunstwerk of een recept uit de familiegeschiedenis. Ik ga op zoek naar elementen die jouw verhaal uniek maken. Noem het ‘je familie erfgoed’. Een toevoeging van dit erfgoed geeft een ziel aan elk interieur, het brengt mooie gesprekken op gang en verbind ons verleden met ons heden. In mijn ontwerpen vormt dit erfgoed dan ook een belangrijk uitgangspunt.

 

Ambacht 

Een creatief denkproces waarbij door handenarbeid een idee omgezet wordt in iets tastbaars heeft mij altijd geboeid. Dat er met de huidige technieken zoveel meer mogelijk is, vind ik een mooie ontwikkeling. Blij wordt ik om te zien dat steeds meer nieuwe producten uit afvalstoffen en restmaterialen worden gemaakt. Er is al zoveel beschikbaar! Waarom dan ook niet circulair aan de slag gaan daar waar dat kan?

 

My work

Mijn indelingen zijn helder en waar mogelijk flexibel in te richten. Ik hou ervan om te tekenen met behulp van schetsen uit de vrije hand. Ik vind het een perfecte manier om de ruimte te verkennen en te begrijpen.

Op zoek gaan naar nieuwe materialen en hun toepassingen is een ware passie. Ik bezoek geregeld beurzen en evenementen waar nieuwe materialen centraal staan. Er is zo veel beschikbaar en de veranderingen volgen elkaar op de voet. Een gebalanceerde combinatie geeft sfeer aan de basis van een ruimte.

Voor wat betreft de inrichtingselementen ken ik geen vaste regels. Het combineren van stukken uit verschillende tijden geeft een interessante spanning aan de ruimte. In de juiste compositie vertellen ze onderling hun verhaal en vormen ze samen een geheel.

Voor mij is het project geslaagd als alle elementen bij elkaar opgeteld jouw verhaal vertellen.

 

 

 

 

Sharing my life as an entrepreneur @djarandavennink
Holland based | World oriented
If you can dream it, you can do it ~ WaltD ~